Начало arrow Красотата
 
Friday, October 20 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Красотата
Изберете секциаята то която се интересувате и щракнете върху нея.

ТАЙНИТЕ НА ПОДАРЪЦИТЕ Печат Е-мейл
01 Sep 2007
   
 Image
        Ще ви ги разкрие до една - от избора до опаковането и поднасянето им, международната изложба - договаряне “Регало”, която се открива в неделя – 2.ІХ. Тя ще бъде разположена на трети и четвърти етаж в НДК и ще продължи до сряда - 5-ти ІХ. Организаторите са се постарали да предложат изобилие от арт изделия,  козметични продукти, бизнес и луксозни подаръци,  опаковки,  модни аксесоари,  бижута и часовници,  декоративни аксесоари за дома,  музика,  книги, празнични декорации, спортни стоки и много нестандартни подаръци за деца от Аржентина,

  
Продължава...
 
КАТО СЕДЕФ НА МИДА Печат Е-мейл
14 Jul 2007
   
Image 
    Така трябва да преливат и  да  играят цветовете в косите на  жените и  момичетата това  лято - трудна техника, която малко фризьори владеят. Тя се нарича естетическо боядисване на коса  и у  нас е  разработена oт Венета Игнатова - главен  мениджър на верига фризьорски салони “Вени”,  и нейната дъщеря Мария Томова, носителка на множество наши и международни отличия в областта на фризьорското изкуство. Наскоро двете  издадоха в съавторство първия технически каталог

Продължава...
 
ЕДНА КОЖА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ Печат Е-мейл
18 Apr 2007
Image 
    И да искаме да я променим – не можем. Не можем и да я изоставим или да си вземем друга, макар и за малко. Но пък можем да се грижим за нея така, че да компенсираме това, което природата не й е отредила.
   Ако по рождение сме си изтеглили късмета “суха кожа”,  първото нещо, което трябва да направим, е да пием повече вода/ между литър и половина и два и половина на ден/, за да наваксаме недостатъчната влажност, която произвеждат жлезите ни  и в никакъв случай да не излагаме лицето си продължително на вятър, много ниски температури или силно слънце, защото кожата ни ще започне да грапавее и дори да се лющи, а на пипане и допир, ще се усеща  по-твърда и  неприятно опъната.
  Такава кожа изисква и подходящ хранителен режим, който трябва да включва възможно най-малко кафе /дори и чашка на ден й е много/, никакъв алкохол и много плодове и зеленчуци.

Продължава...
 
Пълна промяна Печат Е-мейл
24 Feb 2007
Image 
   Така се нарича изложението, което в началото на май /2-4/ ще помогне на всички, които се интересуват от естетична и пластична хирургия и зъботехника, спа-центрове и салони за красота, да се срещнат очи в очи със специалистите от най-добрите наши клиники и чрез директен контакт с тях, да получат възможната най-точна консултация за своя проблем. Всички посетители ще могат да огледат и да се запознаят по-детайлно с услугите, които се предлагат в тази посока у нас, както и да пробват продукцията на многото козметични фирми, които също ще вземат участие в това изложение.
   През трите дни на “Пълна промяна” ще тече и богата семинарна програма с мултимедийни илюстрации за възможностите на съвременната пластична и естетична хирургия, която ще бъде достъпна не само за специалисти в тази олбаст, но и за всички , които проявяват интерес към темата.

Продължава...
 
Лицето гладко и без бръчки... Печат Е-мейл
30 Jan 2007
 Image
 Според проф. Любомир Странски от Кожната клиника на Александровска болница, така могат да изглеждат дори и хора в напреднала възраст, благодарение на съвременното приложение на психотерапията в козметологията.
   "Принципът на това лечение е, да се вгради в съзнанието на човека някаква такава идея, която се нарича “неизменно намерение”, за да може тя да действа насочено към определена болест или състояние,което искаме да регулираме –като изпотяването под мишниците или потните ръце например.
   Специално за бръчките... целта е да се релаксират и отпуснат мускулите, които стягат лицето и образуват бръчки.Някой го наричат терапия с мантри, но това не са мантри.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 24 от 24
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България