Начало arrow Тялото
 
Saturday, December 16 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Тялото
Изберете секциаята от която се интересувате и щракнете върху нея.

ВЪЛШЕБЕН ЛЕК ЗА МЪЖЕТЕ НАД 45 Печат Е-мейл
04 Oct 2007
 Image
     Пък и не само за тях, а за всички, които имат проблеми с този така важен за мъжкото самочувствие хормон - тестостерона. Докато са млади мъжте си го имат в изобилие. Той кара кръвта им да кипва, той им помага да развият и оформят добра мускулатура, да имат здрави кости, добре работещо сърце и... желание и сили за любов и секс. Пак тестостерона ги прави борбени, напористи и инициативни, а и до голяма степен има принос за тяхното самочувствие.  
   Само че нищо на този свят не е вечно. Изнизват се годините и щом станaт 30 и отгоре, количеството на тестостерона в организма на мъжете започва постепенно да намалява – наистина само с по 1% на година, но ... 
Продължава...
 
СТАНИ МАЙКА, КОГАТО СИ ГОТОВА Печат Е-мейл
26 Sep 2007
Image 
   Така се нарича кампанията, която стартира от днес – 26 септември по повод Световния ден на контрацепцията. Той се отбелязва за първи път и негов инициатор е Байер Шеринг Фарма. Целта на тази международна проява е да насочи вниманието на обществеността към големия брой нежелани бременности в развитите държави и последиците от тях, както и да подскаже за пореден път на младите жени, че решението кога да създадат нов живот, трябва да е лично тяхно, а не на случайността. Всяка млада  жена трябва да е отговорна към живота , който  създава, като избере възможно най-подходящия партньор и възможно най-подходящото време затази важна житейска задача. “А докато това стане ,тя трябва да знае, че има противозачатъчни хапчета, които предпазват
 
Продължава...
 
АКО ИМАТЕ СУХА КОЖА Печат Е-мейл
16 Sep 2007
 Image
   Сухата и деликатна кожа е нещо, на което много се радваме, докато сме млади. Тя е нежна, гладка, мека и бистра. Можеш с часове да я разглеждаш и няма да откриеш по нея нито една пъпчица и нито едно петънце. Да не говорим за акне и черни точки. С една дума...  кожа мечта, особено за  момичетата и младите жени . Попрехвърлим ли обаче 2-3 десетилетия, тази прекрасна кожа може да започне да ни създава проблеми, ако не се грижим за нея.
   Защо става така? Точният отговор търсим от

Продължава...
 
ПАРЕНЕ, ПОДУВАНЕ, СЪРБЕЖ И НОЩНО СХВАЩАНЕ В КРАКАТА Печат Е-мейл
03 Jul 2007
 
 Image
     Ако изпитвате дори и само едно от тях, непременно потърсете вашия личен лекар, защото по всяка вероятност става дума за разширени вени.
   "Това заболяване се изостря през летния период
– предупреди тези дни доц. Кузман Гиров – началник Клиника по Съдова хирургия и Ангиология във ВМА, и  уточни,   че  37 %  от българското население, на възраст над 18 години,  боледува  от хронична  венозна  недостатъчност и  хронична  венозна  болест.
- Това заболяване  наследствено  ли  е  или  се  придобива?

Продължава...
 
ЧУДОТО... ВЪТРЕШНООЧНИ ЛЕЩИ Печат Е-мейл
14 Apr 2007
  
Image
    Благодарение на тях много хора, се радват отново на прекрасно зрение, след като опасността,  тъмнината да остане завинаги в живота им, е била реална.
    За кого са най- подходящи те и коя е най-ниската възраст, от която могат да се сложат,   разяснява  д-р Димитър Тасков – един от първите специалисти, които започнаха да имплантират вътрешноочни лещи у нас.
   "За вътрешноочните лещи се заговори у нас през 80-те години на миналия век – времето, през което те започнаха масово да се прилагат в очната практика. Тогава бяха разработени така наречените твърди лещи, които постепенно се подобряваха, вграждаха се в тях различни филтри за вредните 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 Следваща > Последна >>

Резултати 118 - 125 от 125
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България