Начало arrow Тялото
 
Friday, April 20 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Тялото
Изберете секциаята от която се интересувате и щракнете върху нея.

Да благодарим на цветята и... пчеличките Печат Е-мейл
04 Apr 2007
Image 
    Най-напред, че ги има, после, че изпълват живота ни със сладост, ухания и красота и трето, че са разрешили на нас, хората, да се възползваме от тяхната “невероятна игра” – благодарение на нея ни има нас самите, благодарение на нея изживяваме неповторими мигове, благодарение на нея се появяват на този свят децата ни и ставаме родители. И пак благодарение на нея много двойки могат да участват и... в Деветата Национална Кампания “Бебе 2008”- при условие обаче, че я играят в определените от акушер-гинеколозите дни за зачеване на бебетата, които биха могли да се родят навръх Нова година. А те са точно десет на брой . Шест от тях - 5-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми, 12-ти, 13-ти и 14-ти април, специалистите са определили като вероятни дни за зачеване; 9-ти и 11-ти са по-близо до целта и са наречени “горещи дни за зачеване”. Най-амбициозно обаче трябва да се играе на 10 април /най-горещият ден от всички посочени/ – тогава вероятността да се заченат претендентите за титлата “Бебе 2008” е най-голяма.

Продължава...
 
Ако кантарчето ви показва 100 и отгоре ... Печат Е-мейл
24 Feb 2007
 
 Image
  Тогава непременно минете през столичната “Клиника “Малинов”.Там могат да ви помогнат отново да възвърнете нормалното си тегло, нормалното си самочувствие и нормалното си усещане за добро здраве, без да се подлагате на драстични диети, гладомъчения и много сложен двигателен режим. Добрите резултати идват след инсталирането на вътрешностомашен балон.
   Какво точно представлява тази процедура?
   Вътрешностомашният балон се въвежда в стомаха през устата - като стомашна сонда. Той има силиконова обвивка и с помощта на фиброгастороскоп се напълва с физиологичен разтвор. Максималният му престой в стомаха е 6 месеца. След като те изтекат, той се пука с ендоскопдски инструменти - т.е. силиконовата му обвивка се пука, физиологичният разтвор се аспирира и празният вече балон се изважда пак през устата /поставянето и изваждането на балона става под пълна упойка и пациентът не усеща нищо/.


Продължава...
 
ВЪЛШЕБСТВАТА , БИБЛЕЙСКИТЕ ИСТИНИ И ЧОВЕШКАТА КОЖА Печат Е-мейл
26 Nov 2006
  
 Image
 Няма дете на този свят, което да не обича приказки, изпълнени с най-невероятни вълшебства. Няма и възрастни хора, които да не си спомнят с умиление за времето, когато са вярвали, че докоснатата от добрата фея тиква, може да се превърне в каляска, a дрипавата Пепеляшка да стане в миг най-красивата принцеса под небетo.
.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 Следваща > Последна >>

Резултати 127 - 129 от 129
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България