Начало arrow Тялото
 
Tuesday, October 17 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Тялото
Изберете секциаята от която се интересувате и щракнете върху нея.

ПРОФИЛАКТИКА ПО ИНТЕРНЕТ Печат Е-мейл
15 Apr 2010

ImageДнес стартира осмата поред кампания за превенция на рака на гърдата “От любов към живота” тази година с ключовата дума “партньорство”, за да се осигури нужната профилактика с модерна мамографска апаратура  и съвремнно обслужване на десетки  хиляди жени по света. Специално за България тя ще протече в партньорство с  болница “Токуда”. Записването за тези профилактични прегледи ще става на тел: 403-49-22 / избира се с код 02 от страната/,  лично на регистратурата 

Продължава...
 
ЖАЖДА ЗА ВОДА Печат Е-мейл
05 Apr 2010

Image"Изпитва я и кожата на лицето ни. Затова е много важно да знаем как да я хидратираме и да я запазим по-дълго свежа и млада" – твърди доц. Жана Казанджиева от Кожната клиника на Александровска болница.

-  Защо е толкова важна водата за кожата на лицето?

-  Когато кожата ни е хидратирана, тя изглежда много по-добре. Всъщност това се отнася и за цялото тяло. Първото нещо, от коетo се нуждаем, за да не умрем, е водата. На практика  това важи за всяка клетка в тялото ни, 

Продължава...
 
ЗАГАДЪЧНИЯТ АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ Печат Е-мейл
28 Feb 2010

ImageОколо 5% от децата ни страдат от това гинетично обусловено заболяване – информираха тези дни  български дерматолози и потвърдиха, че и в началото на 21-ви век, то все още не може да се лекува. Според проф. Николай Цанков, атопичният дерматит тръгва от някой от родителите – майката, бащата или бабите и дядовците по майчина или бащина линия, които са  

Продължава...
 
ОГЪН ОТ ЛЮБОВ... Печат Е-мейл
22 Feb 2010

.ImageС това усещане ще ви дари оранжевото хапче “Левитра”, което вече шеста година подкрепя усилията и на българските мъже да изживеят нещо специално и неповторимо с обекта на своите желания  -  жените, които харесват и за  които мечтаят  и...  пред които е съдбовно важно да се представят  не само доборе, а отлично. При това  независимо от възрастта, физическата надареност и страховете, които обикновено предхождат специалното желание.

Според последните проучвания всеки пети българин прибягва до секс-хапчета за по-качествен секс – в повечето случаи от желание за свръхизява, но има и такива, които посягат към него от любопитство. С помощта на оранжевото хапче голяма част от мъжете преодоляват последствията от стреса в съвременния начин на живот, а за не по-малка част от тях, то е  и един от факторите, които директно повдигат самочувствието и усещането за значимост и успех в обществото.

През тези шест години у нас са  изпити повече от един милион оранжеви таблетки, вероятно и поради причината, че при тях е постигнат точният баланс между цена, качество и ефективност. С една дума, те не самo действат  на точното място  и в точното време, но са и по джоба на доста български мъже.

Според гост - лекторът на специалното тържество по повод 6-тия рожден ден на оранжевия вълшебник, проф. Чавдар Славов, завеждащ Клиника по урология към Александровска болница, предимствата на това хапче  са много. То не само подобрява ерекцията, но не е противопоказано при редица болести. Освен това  не се влияе от приема на алкохол, когато той е с мярка разбира се - затова мъжете предварително трябва да са наясно със своята пределна доза, защото тя е индивидуална за всеки. Така те няма да се чувстват лишени от една от важните екстри   на вечерята – напитките, и ще могат да й се наслаждават  по-пълноценно.

"Левитра" е изследвана при над 5700 пациенти между 18 и 89 г. с различни причини за проблем с ерекцията - органични и психически. Доказано е, че тя подобрява ерекцията, независимо от възрастта, причината, тежестта на проблема и наличието на придружаващи болести като диабет и хипертония. Вероятно затова към нея посягат най-вече мъже в активна възраст- между 45 и 50 години.

- Колко време е нужно, за да се порояви ефектът от оранжевото хапче?

- При някои мъже ефектът се проявява на 15-ата минута от приема, но  нормалното време за това е до 25-ата минута.

- И каква е неговата продължителност?

- Действието  му никак не е кратко – продължава  до 10 часа. Имаш достатъчно време да говориш, да ухажваш, да подготвиш емоцианално нещата и накрая те да се случат. Освен това с помощта на оранжевото хапче се постига и още нещо много важно – гарантирана е  по-голяма продължителност на удоволствието и за двамата пратньори.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ImageШестият рожден ден на  оранжевото хапче беше отбелязан  с празнична вечеря в изискания столичен испански ресторант Toro.

Специално за гостите на празничната вечер Боби Турбото влезе в образите на разследващ журналист, пациент и неустоим джентълмен, за да разиграе весели истории с оранжевото хапче и да покаже танцовия си талант, който усъвършенства в телевизионния формат VIP Dance.

Шест оранжеви торти фламбира главният готвач пред очите на гостите по случай шестте години, в които оранжевото хапче разпалва пламъка на любовта. 

 
РАЗУМНО РЕШЕНИЕ ИЛИ ОПАСЕН РИСК Печат Е-мейл
17 Jan 2010

Image Става въпрос за  раждането  вкъщи. Търсим мнението на една от най-ангажираните с идеята за  раждане на здрави българси бебета жена – д-р Антония Григорова, създател и организатор на Националния канкурс “Бебе на годината"

- Д-р Григорова, от известно  време у нас започна да се лансира идеята за раждане при домашни условия и то без присъствието на лекар? Това не е ли  опасно заиграване с наивността на някои бременни жени?

- Благодарение на това, че днес жените раждат в здравни  

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 73 - 81 от 124
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България