Начало arrow Полезното
 
Friday, December 15 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Полезното
ХОДЕТЕ ПО-ЧЕСТО НА МАЧ Печат Е-мейл
15 Apr 2007
  
 Image
 Такъв е съветът на психотерапевтите към всички мъже, които имат проблем с общуването и свободното изразяване на чувствата. Според тях това е най-леката, най-приятната и най-успешната терапия, която може набързо да преобрази не само живота на затворените и срамежливи представители на силния пол, но и на техните близки.
   Всъщност идеята тръгва от добрата стара Англия, където лечението на мъже с проблемно общуване чрез симулация на футболна игра, там  вече набира скорост. Пациентите на   психотерапевтите-новатори обикновено са разделени на групи по 11 и в играта-терапия се включват всички позиции, които съответстват на действителната футболна игра – вратари, защита, средна линия , нападатели и... публика.

Продължава...
 
Деца, грабвайте четките и боите! Печат Е-мейл
17 Mar 2007
 
 Image
  И ако сте на възраст от 5 до 11 години, веднага се огледайте за пушачи наоколо. Ако пък си ги имате в къщи и ви е дошло до гуша да повтаряте, че ви тровят, изхитрете се и нарисувайте своята молба към тях да спрат цигарите. Колкото по-оригинало и нестандартно кажете своето рисувано “Не на цигарите”, толкова по добре, защото... освен че ще накарате мама и тате да се замислят, дали да продължават да пушат и да застрашават здравето на децата си, с тези рисунки вие можете да участвате и в ХІ Международен конкурс за детска рисунка “Не на цигарите!” Негови организатори са Италианската Национална Асоциация за борба срещу раковите заболявания, Министерството на здравеопазването и Националният център по опазване на общественото здраве към него. 
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 Следваща > Последна >>

Резултати 109 - 110 от 110
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България