Начало arrow Полезното
 
Monday, August 21 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Полезното
УСМИХНИ СЕ, ЗАМИСЛИ СЕ... Печат Е-мейл
18 Nov 2009

Image 
 
Ако искаш да се почувстваш звезда - седни на елхата!

Не е достатъчно да си знаеш цената - трябва да отчетеш и търсенето.

Ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му плановете си.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". 

Когато една жена казва, че няма какво да облече - това означава, че няма нови дрехи. Когато един мъж казва, че няма какво да облече - това означава, че няма чисти дрехи.

Жените, също като децата, обичат да казват "не". Мъжете, също като децата, го приемат насериозно. 

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците! 

Image 

Да направиш жена си щастлива не е трудно - трудното е ти да останеш щастлив.

 

Ако мъжът подарява цветя без причина, значи...  причина все пак има.

Правилно хвърленият мъж обезателно се връща - като бумеранг. 

Да ти помогна ли или да не ти преча? 

По-страшен от руския танк е пияният му екипаж.

Лотарията е най-добрият начин да се изчисли броя на оптимистите.

Зелевият сок е най-добрата следпразнична  напитка.

Пазете родината - почивайте в чужбина. 

Животът отминава толкова бързо, сякаш не му е интересно с нас... 

 
ОБНОВЕНА КЛИНИКА С ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ Печат Е-мейл
18 Oct 2009
 ImageСтави дума за Клиниката по психиаткрия към Александровска болница в столицата,  която е изцяло реновирана и    отново  приема болни.  От проф. Вихра Миланова, директор на клиниката, разбираме  кой и за какво може да разчита на специалистите в нея. 
- Професор Миланова, клиниката в момента е направо неузнаваема – прилича на току що построена красива сграда - светла , с голяма тераса и  прозоци без решетки; с  просторни коридори  и много, много цветя навсякъде... А и вътре  е като един   добре уреден голям и уютен дом. Вероятно и възможностите за лечение на хората 
Продължава...
 
АСПИРИНЪТ- ВЕЧНОТО ЛЕКАРСТВО Печат Е-мейл
10 Oct 2009

ImageНе е за вярване, но до тук той е навъртял неподозирано дълга биография. Първите му изяви като лек за облекчаване на болката и смъкване на високата температура  обаче  нe са  като таблетка, а като пудра от кора на върба, която някогашните лечители набързо стривали в случай на нужда. С една дума  този лек тогава не е имал нищо общо с науката. 
Едва през 19-ти век започват да се правят интересни открития в областта на синтеза на този т.н. във фармацевтиката “предшественик на аспирина” и най-

Продължава...
 
БЯЛО, ПО-БЯЛО, НАЙ-БЯЛО Печат Е-мейл
16 Aug 2009

ImageТози ефект при цвета на зъбите може да се постигне вече и при домашни условия. В момента специална кампания, при това безплатна, осигурява консултация със специалист как точно става това. Ако отидете по този повод при д-р Теодора Недялкова от Стоматологични клиники “Недялков”, тя непременно ще ви информира и за причините, поради които с годините зъбите ни потъмняват.
Основните причини за оцветяването на зъбите, това са оцветяващите храни - кафе, червено вино, плодове...  Oт тях черешите и вишните са много активни в това отношение, цигарите също. Тютюнопушенето е една от причините за неприятно оцветените

Продължава...
 
ТРУДНА ХИПЕРТОНИЯ Печат Е-мейл
14 Aug 2009

ImageТака лекарите наричат високото кръвно налягане, което не може да се oвладее само с лекарства .”В такива случаи, за да се постигнат добри резултати, е нужна и промяна в начина на живот и поведение на самия пациент – съветва проф. Светла Торбова.
- Какво точно имате предвид, проф. Торбова?
-Тези хора, които са с трудно лечима хипертония, трябва да спазват на първо време здравословните принципина живот и един от тях е начинът на хранене. Те трябва да възприемат т.н. ДАШ ДИЕТА, която у нас е популярна като СРЕДИЗЕМНОМОРСКА ДИЕТA.
- Какво включва тя?  Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 73 - 81 от 108
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България