Начало arrow Полезното
 
Friday, March 23 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Полезното
ТРУДНА ХИПЕРТОНИЯ Печат Е-мейл
14 Aug 2009

ImageТака лекарите наричат високото кръвно налягане, което не може да се oвладее само с лекарства .”В такива случаи, за да се постигнат добри резултати, е нужна и промяна в начина на живот и поведение на самия пациент – съветва проф. Светла Торбова.
- Какво точно имате предвид, проф. Торбова?
-Тези хора, които са с трудно лечима хипертония, трябва да спазват на първо време здравословните принципина живот и един от тях е начинът на хранене. Те трябва да възприемат т.н. ДАШ ДИЕТА, която у нас е популярна като СРЕДИЗЕМНОМОРСКА ДИЕТA.
- Какво включва тя?  Продължава...
 
АКО СЕ РАЗВЕЖДАТЕ Печат Е-мейл
10 Jul 2009

ImageИ отношенията ви са дотам влошени и нетърпими, по-добре е да потърсите помощта на предразводен консултант. Особено ако се търси решение за родителсите права над детето и всеки от вас дърпа чергата към себе си, без да се интересува какво става в душата му и какво точно иска то. А според психолога Боянка Корнажева в 90% от случаите децата искат да си имат и майка, и татко, независимо от това, което се случва между двамата родители.
- Какво представлява предразводната консултация и защо тя е подходяща за съпрузи, които са вдигнали твърде 

Продължава...
 
В НАЧАЛОТО БЕ УСМИВКАТА... Печат Е-мейл
09 Jul 2009

ImageТова ще бъде записано един ден в Библията на здравето, убеден е психологът Юрий Синенко, основател и директор на Института по приложна психология и физиопрофилактика у нас. Неговият мотив за това твърдение звучи съвсем логично - "светът около вас е огледало – вие се усмихвате, усмихва се и той". През неговата Школа за здраве и хармонично развитие вече са минали доста хора, които по една или друга причина са усетили нужда от психологическа подкрепа в битката с напрегнатия живот, стреса и здравословните проблеми.
 Юрий Синенко е разработил специална 

Продължава...
 
НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ РЕКЛАМИТЕ Печат Е-мейл
28 Jun 2009

ImageОт тях можете да си направите уникална домашна хартия за картичи, пликове, покани, визитки и невеорятно красиви листа за писма, нощни лампи и градински фенери и ... сигурно хиляди неща-уникати, които фантазията ви може да роди - гарантира Боби Димитров, които от години професионално се занивама с това. 
- Говорим за рециклиране на хартия – да уточним това. За да  го направим  в домашни условия, първо ще трябва да си набавим хартия, която ще рециклираме. 

Продължава...
 
СЕДМИЦА НА ВОДНОТО СПАСЯВАНЕ Печат Е-мейл
08 Jun 2009

ImageТя се организира от БЧК за 15-та поредна година с цел вашите летни емоции край водата / морета, езера, реки, язовири. басейни/ да са само приятни и от почивката си да запазите само хубави спомени. Седмицата на водното спасяване започва от днес и ще продължи до 14 юни под закачливото мото “Още никой не е доказал, че морето е до колене”
 По този повод от Водноспасителната служба към Българския червен кръст препоръчват:

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 82 - 90 от 113
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България