Начало arrow Полезното
 
Monday, March 19 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Полезното
ГИМНАСТИКА ЗА ДОБРА ПАМЕТ Печат Е-мейл
14 Aug 2008
 ImageЗа нея няма определена възраст. Колкото по-рано започнете да я правите, толкова по добре, защото така тя ще се превърне в нещо като навик и ваша втора природа и няма да позволи на мозъка ви да се отпусне след време, когато напреднат годините.
Първото упражнение можете да правите съвсем незабелязано през целия ден – за него не са ви необходими нито зала, нито екип, нито треньор, защото се изисква само да тренирате вашата любознателност и всеки ден да научавате по нещо ново.  В днешно време това съвсем не е трудно – има вестници, има списания, има филми,

Продължава...
 
ДА СИ СПОМНИМ БАБА ВАНГА Печат Е-мейл
11 Aug 2008
  Image"Телото му е прозрачно - оттука като погледнеш, през него се гледа като през стъкло", изповядва Ванга своите виденията пред професор Никола Шипковенски навремето. Така тя съзира покойниците, а живите - като плътни образи. Едните и другите й говорят достатъчно ясно, а диагнозите й диктува онзи глас. Тя го чува за първи път през 1941-ва и той до края на живота й изрича отговорите на съдбовните за "пациентите" й въпроси.
Днес се навършват 12 години от смъртта на пророчица Ванга - Вангелия Пандова Гущерова.Продължава...
 
СПЕЦИАЛНО УЧИЛИЩЕ Печат Е-мейл
05 May 2008
ImageТо се организира от спиание “9 месеца” и е само за бъдещи майки и татковци. Присъствието там не е задължително, но който веднъж го е посетил, вече знае колко полезни и важни неща се научават в това необикновено училище. И колко нови познанства се завързват, и колко полезна информация се обменя... Така че, няма да сбъркате ако проследите точно графика на часовете във вашия град и не пропуснете нито един от тях. Входната такса е 4 лв., но те са повече за почерпката, отколкото за обучението.
София
На 08.05.2008 г. от 9.30 ч. в пицария "Мис Каприз" ул. “Коста Лулчев” 13,/зад х. "Плиска"/ – Д-р Дора Пачова, председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България ще представи темата “Основни принципи на хомеопатията. Хомеопатично лечение по време на бременност.”
Продължава...
 
В ЗАЩИТА НА КЪРМЕНЕТО Печат Е-мейл
12 Mar 2008
ImageТакава е основната задачата на Първата Национална конференция по кърмене, която ще се проведе в Плевен на 14-ти и 15-ти март. “В света отново се заговори, че майчината кърма е най-добрата храна за детето, което току що се е родило – припомня доц. д-р Станка Маринчева. Тя е единствената храна, която трябва да се дава на новороденото и на бебето през първата година от живота му, защото има много предимства пред изкуствените млека. Първото и най-важното от тях е, че тя е човешко мляко. Всяко друго мляко, по колкото и добър начин да бъде произведено, то е създадено на базата на някои животински млека. Съставът на майчината кърма по отношение на белтъци, масти и въглехидрати е съобразен с храносмилателната система на току що роденото дете. Природата така го е заложила.
Продължава...
 
СПИН - КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА НЕГО Печат Е-мейл
28 Nov 2007
 Image
    От началото на месец ноември до сега,всеки ден у нас е бил регистриран по един болен от спин. До месец август броят на регистрираните серопозитивни в България е бил 796. Тези тревожни данни изнесе от доц. Д-р Татяна Червенякова – национален консултант по инфекциозни болести, по повод 1-ви декември - Световния ден за борба със спин.
- Какъв е пътят за заразяване със спин?  
- Основният път за заразяване с инфекцията е половият. Но заразата може да дойде и чрез употреба венозно на наркотични вещества.
- Целувката може ли да донесе спин?
- Не. Теоретично би могло, но това зависи от концентрацията на вируса, от възможността

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 Следваща > Последна >>

Резултати 100 - 108 от 112
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България