Начало arrow Полезното
 
Wednesday, June 28 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Полезното
АКО ПОПАДНЕТЕ НА ФАЛШИВИ ЛЕКАРСТВА Печат Е-мейл
06 Sep 2007
Image 
     А  че  те  съществуват,  признаха  официално  и  от  ИАЛ/Изпълнителна агенция по лекарствата/. Само през август по нашите аптеки бяха засечени един некачествен антибиотик /Гентамицин/, производство на “Ветпром”- България, който беше изтеглен от аптечната мрежа за 48 часа. Преди него бяха открити и блокирани няколко партиди нередовни таблетки “Ксеникал”/      за отслабване/. Специалисти от Министерството на здравеопазването попаднаха на неразрешена продажба у нас на таблетки в секс-шопове, които са опасни за здравето.  Става въпрос за "Камагра" и "Ловегра", както и за геловете “Апкалис”, “Камагра” и “Ловегра”. В страната ни се вихри и търговия  с хранителна добавка от хрущял на акула/ под формата на капсули, американско производство/, която може да
 

Продължава...
 
ГАРАНТИРАНА СИГУРНОСТ Печат Е-мейл
13 Aug 2007
  
 Image
     Ще я  усетите  веднага  с  уникалния  по  своите  свойства  и  възможности   медикамент “Хидрасек”, който еднакво бързо и добре помага на кърмачета, деца и възрастни в битката със стомашно-чревните разстройства, които обикновено наричаме диарии.
    “Разстройството е сериозен проблем – загрижено разяснява д-р Гергана Петрова от детската клиника на Александровска болница. Има случаи, когато то за часове се развива. Започне  ли, трябва веднага да се търси лекар. Много хора подценяват факта, че диарии има и през зимата.

Продължава...
 
ОПАСЕН ОГНЕН ТАНЦ Печат Е-мейл
09 Aug 2007
 Image
      Владeят го до съвършенство единствено мълниите и го изпълняват винаги с различни стъпки, с невероятни  фигури и страхотни светлини. Не е имало и никога няма да има две еднакви мълнии –всяка по различен начин раздира небето, но по еднакъв начин поразява всичко, което се изпречи на пътя й. И хората също. Единствената им защита по време на гръмотевични бури е правилното поведение.
   “Мълниите най-често падат там, където проводимостта на въздуха е най-висока, а тя е по-голяма  винаги около места с високи  метални конструкции,  водоеми, пещери и планински райони".


Продължава...
 
ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ Печат Е-мейл
06 Jun 2007
   
Image 
    С тази проста истина се сблъскват част от мъжете след 50-те и изпадат в паника, защото още по-страшно от засечката и неможенето е... да си признаеш и да потърсиш помощ. Макар че от друга страна погледнато, проблемът е стар като света и много от чудодейните рецепти от билки и подправки за стимулиране на мъжката потентност са достигнали до наши дни едва ли не от времето на Адам и Ева. Някога жен-шенът, индийското орехче, ванилията, кардамонът, целината, чубрицата, джинджифилът,  земните гъби-трюфелите и жълтият кантарион, са били сред най-надеждните афродизиации за мъже, страдащи от полова немощ.
Продължава...
 
КАПАН ЗА ЗАВИСИМОСТИ Печат Е-мейл
01 May 2007
Image 
     Заложили са го група специалисти – психолози и психотерапевти, само на 52 километра от София, с намерението да помагат на хора, изпаднали в зависимост от дрога, алкохол, секс и хазарт.
     Всъщност става дума за специална програма и за специално пригодена за тази цел къща в с. Буново, която вече си има и име – “Ново начало”.
    “Имаме 24 часова програма, базирана на терапевтична смесена общност от момчета и момичета”- разказва Атанас Железчев - един от психолозите в къщата.
- Какъв капацитет има тази къща – колко човека можете да вземете в програмата?
- В момента можем да вземем 18 души – това е максимумът. 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 Следваща > Последна >>

Резултати 100 - 106 от 106
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България