Начало arrow ЗонаЗдраве Магазин
 
Thursday, October 21 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
“Зона Здраве Магазин” е мястото за вашата реклама. Магазинът разполага с щандове, от които можете да предлагате вашите продукти за неограничен период от време. Цената, до месец май включително, е промоционална. Допълнително може да бъде сложен банер на начална страница и рекламно интервю към подходящата за вашите продукти рубрика.Свържете се с нас по посочения в контакти начин.
ЧЕТИВО ЗА РАБОТЕЩИ МАЙКИ Печат Е-мейл
31 Mar 2010
   ImageБлагодарение на издателство “Четмо” на българския книжен пазар вече е и книгата на Кейти Айрланд и Джеймс Лънд "РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА РАБОТЕЩИ МАЙКИ"

 Кейти Айрланд общува с майки всеки ден: по Интернет, в магазина, в църквата, на 

Продължава...
 
ТРАКИЙСКА ПРИНЦЕСА Печат Е-мейл
26 Oct 2008

 ImageТака е нарекла своята първа книга инж. Бистра Тангърова Джонсън, която от години живее в чужбина. За нейната премиера, организирана в родния град на г-жа Джонсън – Стара Загора, авторката пристигна лично – една възможност и представител на ZonaZdrave да разговаря с нея по този повод.
В „Тракийска принцеса" всъщност не става дума за историческа личност, истинска тракийска принцеса, както може би си представяте от заглавието на книгата – това уточнява още при представянето г-жа Бистра Джонсън. Книгата е една Продължава...
 
ХОЛОГРАФСКАТА ВСЕЛЕНА Печат Е-мейл
12 Jan 2008
ImageТова е една изключително съдържателна и интересна книга. Десет години след публикуването й нейните възторжени почитатели и яростни противници продължават ожесточено да спорят, защото тя предлага нови възможни решения на най-големите загадки на човешкия живот. Предлага и хипотези, които  
Продължава...
 
АктаВит - нов поливитаминен сироп за деца Печат Е-мейл
28 Apr 2007

    ImageСиропът съдържа комбинация от всички нужни за растежа витамини/ А, Е, D, C, B1, B2, B6, B12 и др./, както и подходящите за подрастващите каротен, ниацинамид, пантотенова киселина и биотин. Този сироп-хранителна добавка подпомага правилния растеж и развитие на децата, повишава защитните сили на техния организъм и ги прави устойчиви срещу вирусни и бактериални инфекции. Можете да го  ползвате и при злояди деца, защото засилва апетита. АктаВит подобрява общото състояние след боледуване и може да се приема като добавка и по време на самото заболяване.
   Подходящ е за деца на възраст над една година. В аптечната мрежа се предлага в два вкусови варианта – на портокал и на плодове, в опаковки по 100ml. с препоръчителна цена около 5.49 лв.

 
От душата към тялото Печат Е-мейл
31 Jan 2007
Image 
Д-р Иван Витков е специалист по вътрешни болести. Зад гърба си до тук е оставил цели 33 години практика, над 150 хиляди прегледани и лекувани пациенти и близо 700 научно-популярни статии из всички области на вътрешната медицина.
   Но едва когато сам усеща, че е натрупал много знания и опит, и е достигнал достатъчна професионална зрялост, събира смелост да напише книгата, която дълги години прелиства само в сънищата си – “От душата към тялото”.Това са два тома личен опит в областта на психосоматичните заболявания.

Продължава...
 
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България