Начало arrow Новото
 
Wednesday, December 13 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Новото
Изберете секциаята от която се интересувате и щракнете върху нея.

НОВИ ПРАКТИКИ В ЛЕЧЕНИЕТО НА ЗАВИСИМИТЕ ОТ НАРКОТИЦИ Печат Е-мейл
20 Jan 2008
 ImageЕкип от специалисти вече ги прилагат в столичната КЛИНИКА КАНЧЕЛОВ.
“Ние работим с хората, попаднали под зависимостта

Продължава...
 
ДА СЕ ВЛЮБИШ В... КОСТЕНУРКА Печат Е-мейл
02 Nov 2007
 Image
   Такова нещо може да се случи само на много нестандартен човек, какъвто всъщност е Иво Иванчев. Музикант по професия и биолог по душа, той е основател на първата фондация за костенурки в България “Гея Чалония”. Благодарение на него това лято в с. Баня – община Несебър, се появи и уникална клиника – “Център за болни костенурки".
- Откъде дойде това ваше увлечение по костенурките? Как стана – от пръв поглед ли се заобичахте или постепенно с времето? 
- По-скоро от пръв поглед. Това ми е още от дете – все едно съм маркиран с костенурки.   Навремето имаше един японски филм “Супер чудовище”, в който ставаше

Продължава...
 
ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА С ФОРМУЛЯР 112 Печат Е-мейл
21 Oct 2007
   ImageТой е много важен за всички болни от страните членки на ЕС, които по една или друга причина не могат да се лекуват в собствената си страна и кандидатстват за лечение в чужбина. “Този формуляр е всъщност предварително разрешение на компетентната здравноосигурителна институция на съответната страна, с който тя изразява своето съглсие нейния здравноосигурен гражданин да бъде лекуван в друга държава, член на Европейския Съюз, за определен период от време, в конкретна държава и в конкретно болнично заведение. Като същата  тази  компетентна  институция се ангажира да заплати за оказаната медицинска помощ - уточнява  г-жа Жермена Въткова, директор на Дирекция   Европейска интеграция и Международно  сътрудничество в НЗОК.
Продължава...
 
НАЦИОНАЛЕН МЛАДЕЖКИ КОНКУРС "АЗ СЪЗДАВАМ ЕВРОПА" Печат Е-мейл
12 Sep 2007
       
 Image
     Ако си пълен с идеи и си на възраст  между 14 и 20 години, тогава непременно трябва да участваш в националния  младежки конкурс ”Аз създавам Европа”. Той се организира от Представителството на Европейската комисия в България и ти дава възможност да премериш сили с други инициативни млади хора на твоята възраст, които мечтаят да бъдат забелязани и оценени като автори на нещо значимо, трайно и обществено полезно. 

Продължава...
 
КРЕДИТ "ИСКАМ БЕБЕ" Печат Е-мейл
12 Jun 2007
 Image
     Двеста и седемдесет хиляди са стерилните двойки в страната ни. При едно успешно лечение или ин - витро уплождане 70% от тях биха се сдобили с едно или две деца, което грубо пресметнато означава, че децата на България биха могли да бъдат с 378.000 повече. Само че този вид лечение е скъпо и не всеки може да си го позволи.
   По повод  деня  на  репродуктивното здраве,  16-ти  юни,  Сдружение  “Зачатие”  и  Българската асоциация  по  стерилитет и  репродуктивно  здраве” вече  обявиха  една  възможност за  финансиране  лечението на такива  проблемни  двойки. “Става въпрос за  кредит,  който  ние  предоставяме  целево,  с  оглед

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 54 от 54
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България