Начало arrow Работата
 
Friday, April 23 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Работата
Изберете секциаята то която се интересувате и щракнете върху нея.

ДА ОПИТОМИШ ОГЪНЯ Печат Е-мейл
30 Nov 2008

ImageСаша Хаджиева, Гергана Станева и Рая Лъчезарова от огнената група "Нария Инри Магария" вече  знаят как става това. Близо девет години те го правят пред публика и после дълго събират овации за своите огнени представления, които за съжаление до сега са виждали и могат да видят само хората от по-големите ни градове. 
“За мен това беше любов от пръв поглед – признава по време на едно пътуване за поредното “огнено шоу” Саша. Преди около девет години се запознах с една група пътуващи артисти-американци, които правеха експериментален пърформанс – музика, циркови изкуства и представления с огън. Страшно ми хареса. И започнах да се занимавам с това съвсем

Продължава...
 
КОНКУРС "МЛАДИ ПРЕВОДАЧИ" Печат Е-мейл
25 Sep 2008
ImageТази година Генерална дирекция "Писмени преводи" в Европейската комисия  организира във всички държави-членки на ЕС второ издание на конкурса „Млади преводачи" (Juvenes Translatores). Всички средни училища в България са поканени да се регистрират от 1 септември до 20 октомври.
Според Иван Китанов, представител на Българската служба по многоезичието в Генерална Дирекция "Писмени преводи" в София, тази година в конкурса  ще имат право да участват  и ученици, родени през 1991 г. 
--С какво се занимава и къде се намира българската служба по многоезичие? Колко  
Продължава...
 
ФИЛМ ЗА БЪЛГАРКА С УНИКАЛНИ СПОСОБНОСТИ Печат Е-мейл
08 Dec 2007
   
 Image
    Тя работи като козметик и масажист в Парк Хотел “ПИРИН” гр. Сандански – най луксозният у нас от веригата “SHARLOPOV HOTELS” и се казва Таня Танчева. За златните й ръце и нетрадиционните й способности се разказват легенди не само в родния й град и това е една основателна причина г-жа Танчева да гостува в “ЗОНА ЗДРАВЕ”
- От колко години практикувате тази професия?
- От 16 години.
- А къде я усвоихте?
- Аз съм учила в София, там съм работила – имах кабинет

Продължава...
 
ПЛАНИНА ПО-БЛИЗО ДО ЗВЕЗДИТЕ Печат Е-мейл
12 Sep 2007
 Image
   Видяхме я за кратко в София, претворена в платната на художниците от рода Стайкови, които близо век художествено документират живота на красивата Родопа планина. Анастас Стайков е дядото, Петър Стайков – бащата, а Антон Стайков – син и внук в надарената фамилия, в която всеки с еднакво голяма любов, но по различен начин е рисувал хубостите й.
  “Приличаме си по отношението към живописта - тя все пак е емоционално

Продължава...
 
АЛО, ПОМОГНЕТЕ МИ... Печат Е-мейл
05 Jul 2007
   
Image
    Така обикновено започват повечето хора, потърсили помощ на телефона на доверието към БЧК. Ако са от София, те набират  816-48-92,  ако са от Русе  –  89-00,  от Ямбол въртят тел.  662-904,  а пловдивчани звънят на  61-51.
    Около 16.000 души всяка година посягат към тези телефони в момент на криза, търсят път към своя проблем и разчитат на компетентно мнение, мъдър съвет и разбиране от отсрещната страна. А там 24 часа в денононощието има дежурни психиатри, психолози, лекари и социални работници, готови


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 27 от 29
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България