Начало arrow Работата
 
Thursday, April 26 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Работата
Изберете секциаята то която се интересувате и щракнете върху нея.

ПЛАНИНА ПО-БЛИЗО ДО ЗВЕЗДИТЕ Печат Е-мейл
12 Sep 2007
 Image
   Видяхме я за кратко в София, претворена в платната на художниците от рода Стайкови, които близо век художествено документират живота на красивата Родопа планина. Анастас Стайков е дядото, Петър Стайков – бащата, а Антон Стайков – син и внук в надарената фамилия, в която всеки с еднакво голяма любов, но по различен начин е рисувал хубостите й.
  “Приличаме си по отношението към живописта - тя все пак е емоционално

Продължава...
 
АЛО, ПОМОГНЕТЕ МИ... Печат Е-мейл
05 Jul 2007
   
Image
    Така обикновено започват повечето хора, потърсили помощ на телефона на доверието към БЧК. Ако са от София, те набират  816-48-92,  ако са от Русе  –  89-00,  от Ямбол въртят тел.  662-904,  а пловдивчани звънят на  61-51.
    Около 16.000 души всяка година посягат към тези телефони в момент на криза, търсят път към своя проблем и разчитат на компетентно мнение, мъдър съвет и разбиране от отсрещната страна. А там 24 часа в денононощието има дежурни психиатри, психолози, лекари и социални работници, готови


Продължава...
 
СОМЕЛИЕРЪТ-ВАШИЯТ ГИД В РЕСТОРАНТА Печат Е-мейл
02 Jun 2007
 Image
    Той ще ви посрещне още от вратата на залата, ще ви заведе до вашата маса, ще консултира вкусовете ви с това, което се предлага в заведението и ще ви помогне да направите най-правилния избор, както по отношение на храната, така и по отношение на напитките.Ако сте почитател на пурите, сомелиерът ще ви бъде полезен и в тази посока. Светът отдавна познава, цени и уважава хората с тази професия, но за България тя е все още нова и непопулярна.     Всъщност сомелиерството  е утвърдено  като  професия  със  специален  указ още  през  далечната
Продължава...
 
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ...1+1=11 ?! Печат Е-мейл
21 Apr 2007
 Image
     Възможно е,  но само когато се отнася за нашите двукратни световни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки.
     Преди броени дни те получиха още една много, много престижна награда – златна звезда в Алеята на славата пред столичното кино Арена в  ж.к. “Младост-4”.
    Там вече лично са се разписали под своите златни звезди именитият ни цигулар Васко Василев, златният български глас Валя Балканска, виртуозният кларнетист Иво Папазов, космонавтът на България - Георги Иванов, скулпторът Вежди Рашидов,  емблемата на българската естрада Лили Иванова,  баш-майсторът на родния футбол  Христо Стоичков,  сестрите – Магдалена, Мануела и Катерина Малееви, прославили българката тенис-школа по света. За първи път обаче, журито на  

Продължава...
 
Пианист-багерист!? Печат Е-мейл
11 Feb 2007
Image
   Комбинацията е уникална ,съвсем истинска и при това действаща. “Българско необяснимо”- смее се Ясен Велчев, пианист на група “Те”, който еднакво грацилно и вирутозно се представя и с пианото на сцената, и с багера по земята.
- Къде е началото на тези две необичайни Ваши увлечения?
- Когато бях на 4 години , получих подарък багер, а за петте ми години ми купиха пиано.И нещата потръгнаха, както се казва.
- Паралелно?
- Паралелно да... И чак до ден днешен. Даже взеха да ме търсят и за PR мероприятия. Истината е, че аз въщност се забавлявам. Едното ме зарежда за другото и обратно. Това е цялата работа. И музиката, и багерите за мен са две сбъднати мечти. И двете неща ми доставят огромно удоволствие. Разбира се винаги казвам, че музиката ми е основното занимание. А иначе си работя и с багера.
- Не пречи ли на ръцете и на пръстите?

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 26 от 26
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България