Начало arrow Работата
 
Saturday, October 24 2020
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Работата
Изберете секциаята то която се интересувате и щракнете върху нея.

Под чадъра на морето и свободата Печат Е-мейл
13 Jan 2007
Image    Ако някой реши да оспори съществуването на такъв чадър, архитект Христо Антонов веднага ще го обори – толкова години се радва на закрилата му, че ако седне да разказва, със сигурност няма да му стигнат три дни и три нощи. А нищо чудно да се получи и нещо като “Приказките на Шехерезада”, защото живот като неговият –до тук дълъг цели 85 години, изживяни по най-различни места на света , си е направо една безкрайна приказка . Ако я започнем с “Имало едно време..." и уточним времето, ще трябва да се върнем в 22-та година на миналия век. 
Продължава...
 
Портрет в рамка от 15 минути Печат Е-мейл
26 Dec 2006
   В днешно време, когато повече от всякога недоволстваме от всичко и от всички, критикуваме всичко и всички и дори сме склонни да охулваме и оплюваме всичко и всички – особено , когато се отнася за родното ни здравеопазване, цял късмет си е да попаднеш на хора, които най-чистосърдечно си разговарят в трамвая и се надпреварват да хвалят една от лекарките в своя район. Да не повярваш на ушите си -”точна, внимателна, пък като те заразпитва....”Знам, че не е редно, но това е така да се каже професионален рефлекс- приближавам се повече и се заслушвам.Така трамвайните раздумки ме срещат с д-р Албена Ангелова, специалист дерматолог-венеролог, в бившата 29 столична поликлиника – сега ДКЦ.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 28 - 29 от 29
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България