Начало arrow Работата
 
Monday, March 08 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Работата
Изберете секциаята то която се интересувате и щракнете върху нея.

МЕДИК НА ГОДИНАТА - 2010 Печат Е-мейл
13 Jan 2011

ImageНаградата за висок професионализъм, която вестник „Форум медикус“ връчва за 20-ти път, тази година получава поковник д-р Александър Парашкевов, ръководител на Военномедицински отряд за бързо реагиране при ВМА. Връщаме се заедно с него назад в годините по извървяния път до това признание.

„Започнах лекарската си професия в русенката военна болница и след като я закриха, дойдох в София – беше временно, но 

 


 

Продължава...
 
СЛЕДА В БЕЗКРАЯ Печат Е-мейл
12 Dec 2010

Image Артистична, вълшебна, философска и толкова човешка, че чак притаяваш дъх. Остави я  за своите приятели, почитатели и всички, които тепърва ще опознаят творчеството му, художникът Стефан Марков.

Скоро отново ще имаме възможност да я усетим, да я почувстваме и да я оставим да  ни  поведе по всички скъпи пътища и пътеки, по които някога е минал и минава живота ни – детство, младост, желания, мечти , ухания, звуци..., защото в своите картини той е 

Продължава...
 
ПРОФЕСИЯ ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ Печат Е-мейл
05 Dec 2010

ImageВ България това е една много млада професия – разказват трима български любители на адреналиновите преживявания - Любомир Попйорданов, Михаил Михов и Момчил Дамянов. Според тях, тя се е появила в списъка на професиите у нас през 2002-2003 година и за по-малко от десет години става европейски призната.   

- Къде се обучават планински водачи в момента у нас?

- /Любомир/ Откакто професията планински водач е 

Продължава...
 
СВЯТ ТИХ, СПОКОЕН И КРАСИВ Печат Е-мейл
06 Jul 2010

ImageОткрил го е за себе си преди много години фотографът Михаил Заимов и сега  за трети път го показва  на всички, които обичат подводната фотография. Художествените си подводни творби той е изложил в Музейна галерия за Модерно изкуство на ул. Оборище 10 в София. Всяка от тях успокоява, пречиства и... разказва по една своя невероятна история. Ако пък имате късмета да  случите и самия фотограф там, няма да усетите как са отлетяли два-три часа  в призакзки за моретата, океаните и техните екзотични обитатели.

-   Кога за първи път се гмурнахте под водата! 


 

Продължава...
 
НОВА СТОЛИЧНА ГАЛЕРИЯ Печат Е-мейл
28 Feb 2010

ImageИнтересна и нестандартна като творческата съдба на своята собственичка, тя отвори врати  в първия ден от китайската Нова година и се приготви със силата и бързината на тазгодишния символ - тигъра, да  превземе вниманието и сърцата на  всички , които прекрачат прага й.

  “Изпълних детската си мечта...  C това признание г-жа Балджиева завърта 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 18 от 29
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България