Начало arrow Храненето
 
Friday, October 20 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Храненето
Изберете секциаята то която се интересувате и щракнете върху нея.

Да надхитрим килограмите Печат Е-мейл
22 Jan 2007
 Image
  Можем лесно да го направим, ако този път се доверим не на безброй многото диети, а на т.н. “гликемичен индекс”. Концепцията за него е разработена от д-р Дейвид Дженкинс от университета Торонто/Канада/ и показва с каква скорост консумираната от нас храна повишава нивото на кръвната ни захар. Гликемичният индекс е въведен официално през 1981 година в Австралия, приемат го в САЩ и Европа и както сигурно се досещате, дойде ред и в България не само да се заговори за него, но и да се направи нещо конкретно. Тъй като все още нямаме лаборатория, която да работи в тази посока е хубаво поне да ползваме готовата информация на другите страни.


Продължава...
 
Да помахаме за сбогом на захарта Печат Е-мейл
26 Nov 2006
 Image Раздялата с любими хора, любими неща, ухания, вкусове и навици никак не е лесна работа. Направо си е цяла драма, та дори и когато става дума само за сладките неща, с които сме свикнали и обичаме.
Ако обаче килограмите хвърчат бързо нагоре, а не дай боже и здравето е застрашено, тогава човек затваря очи, стисва зъби и... се опитва да тръгне в правилната посока/ ако държи на себе си разбира се/.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 73 - 74 от 74
Реклама
V. Milcheva
drugs

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България