Начало arrow Почивката
 
Friday, April 20 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Почивката


РУСКО-БЪЛГАРСКА СПЕЛЕОЛОЖКА ЕКСПЕДИЦИЯ "САРМА 2007" Печат Е-мейл
16 Dec 2007
   
 ImageОсем български спелеолози вече пътуват към Абхазия. Те ще участват в руско-българска експедиция, която ще продължи да изследва седмата по дълбочина пещера в света –  “Сарма”. Тя се намира в Кавказ и в момента се смята, че дълбочината й е  от 1543 метра, но има потенциал да премине границата от 2000 метра и да стане най-дълбоката в света. По покана на руския спелео-клуб "Арабика" в експедицията ще участват и осем българи с ръководител Желязко Мечков.
- Кога си я набелязахте тази пещера?
- Миналата година. Тогава го решихме и започнахме да комуникираме с руския клуб от град Иркутск. Съвсем неочаквано в един момент те ни поканиха да участваме в експедицията на равни начала.
- С какво е интересна тя за Вас?

Продължава...
 
МЕДО ТЕРАПИЯ Печат Е-мейл
20 Nov 2007
   
 Image
   Така се нарича сега масажирането с ръце на намазано с мед цяло тяло. Терапевтите твърдят, че този вид масаж силно тонизира целия организъм и е особено ефективен при артроза, коксартроза и спондилоза  и  има добър ефект при хора с белодробни и чернодробни заболявания. Сладкият масаж може да ви помогне и ако страдате от главоболие, безсъние и депресия. От него чудесно и много бързо се повлияват хора, които страдат от хронична умора и такива, които се възстановяват след тежко заболяване. Този масаж въздейства на организма
Продължава...
 
ХЕМ ПРИЯТНО, ХЕМ ПОЛЕЗНО Печат Е-мейл
26 Aug 2007
 Image
     Това са двата мотива, с които почитателите на доминото оправдават своето пристрастие към популярната и у нас игра. И вероятно имат право, защото изследователите на въздействието на тази игра върху човека, отдавна са забелязали, че тя развива ума и тренира способността му да се концентрира. Не случайно един от първите подаръци за деца, които се учат да броят от едно до десет, трябва да е дървена  кутийка с надпис “Домино”.  Покрай черните плочки с белите точици потръгват и броенето,  и първите уроци по събиране и изваждане. Комплект от 28 дървени  плочки  днес могат да се купят за лев и половина-два. 
Продължава...
 
С "ОЧИ", ОТВОРЕНИ КЪМ НЕБЕТО Печат Е-мейл
21 Aug 2007
 
 Image
     Такава е Деветашката пещера. От първи август всеки може да погледне през тях, защото падна забраната за  нейното посещение. “А тя е една необикновена пещера, наистина  с отворени “очи” към небето”- раказват Румен Близнаков и Мая Валентинова от Ловеч.
- Как се стига до нея?
- По пътя Ловеч - Левски може да се влезе в отклонението за село Деветаки. Отдалеч ще видите един транспортен  мост през реката .

Продължава...
 
УСЕЩАНЕ...КРАСИВО, НЕВЕРОЯТНО И ВЪЛШЕБНО Печат Е-мейл
19 Jun 2007
 
Image 
   Ще ви помогне да го изпитате веднага г-н Емил Николов, шеф на клуба по парапланеризъм “Смуглянка 13”, стига да сте навършили 18 години и да прежалите 450 мл. от собствената си кръв – т.е. да станете кръводарители. Вие ще спасите нечий човешки живот, а за благодарност полетът с парапланер/ и то не един, а два напълно безплатни, както и началното обучение по летене / ще ви издигне високо, високо/ даже и в собствените ви очи/, за да изживеете нещо наистина красиво,
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 54 от 55
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България