Начало arrow Почивката
 
Friday, June 23 2017
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Почивката


НА КОЛЕДА В ИЗНИК Печат Е-мейл
24 Dec 2014
ImageЗнаете ли кой е този град? Намира се на стотина километра южно от Истанбул, в азиатската част на Турция.
Ако попитате историците там, те ще ви кажат, че това е един „град-книга“ и тази книга разказва историята на много народи и религии. 

По романтично настроените от тях дори ще ви уверят, че този град би могъл да се сравни с инструмент, който днес може да изсвири мелодията на всяка цивилизация, разцъфнала и увяхнала по тези земи.
Трети ще ви обяснят, че Изник е много важен за всички християни по света, защото някога,


Продължава...
 
ПАРКОВЕ И ДЪРВЕТА СТОЛЕТНИЦИ Печат Е-мейл
05 May 2014
ImageИ в Хисаря си имат такива. Не случайно там в момента работят по проект за опазване на старите дървета и Мая Апостолова от туристическия информационен център в града с удоволствие разказва на всяка група от туристи , тръгнали да опознаят красотата на този тих, слънчев и спокоен град, за хисарските паркове-столетници и още 
Продължава...
 
НАБЪРЗО ПРЕЗ ВРЕМЕТО Печат Е-мейл
09 Feb 2014
ImageДенят почти си е отишъл – през  зимата той тръгва към тъмните владения на нощта още към 16.30. А ние, група журналисти, тръгнали на демонстрационен тур из Родопите по програма за Европейско териториало сътрудничество "Гърция - България 2007-2013", влизаме в историческия музей на гр. Смолян някъде към 17.00ч. Казват, че е един от най-старите и най-големите в средните Родопи. Основан е през 1935 година от  Стою Шишков –  учител и общественик с европейски измерения. 
От 1982 година музеят се помещава в специална сграда в центъра на 

Продължава...
 
АСАХИ ГИМНАСТИКА Печат Е-мейл
24 Nov 2013
ImageХората от Бургас могат да усетят нейното благотворно въздействие, ако се отбиват по-често в танцово студио „Дюн“ с директор Петя Стойкова.
„Това е оздравителва гимнастика, разказва тя, която се базира на източните традиционни бойни изкуства като Тай-чи, Ки-гонг... а също и йога.
Тя е създадена от специалисти в тези области от Финландия, които обаче са искали да приложат принципите на тези бойни изкуства и на йогата за всички хора, без значение каква е тяхната 

Продължава...
 
КРИСТАЛНАТА ЗАЛА НА МАДАН Печат Е-мейл
05 Feb 2012
 Image 
"Тя е е визитната картичка на града- категоричен е г-н Атанас Сираков, уредник на залата. Създадена е през 1984 година и съхранява 581 минерални образци, които са намерени и извадени под земята следствие на добива на оловно-цинкови руди в района. Тези кристали са с различна големина , с различен химичен състав и различен цвят. Имат идеални кристални форми и всеки си е красив отделно за себе си.
Тъй като рудата е 
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 18 от 52
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България