Начало arrow Почивката arrow ДО СЕДМОТО НЕБЕ И... ОБРАТНО
 
Tuesday, May 22 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
ДО СЕДМОТО НЕБЕ И... ОБРАТНО Печат Е-мейл
13 Sep 2009

ImageТази мечтана дестинацията се предлага единствено в България. Желаещите да преживеят невероятното приключение обикновено се събират в гр. Луковит – по двама, по трима, по четирима... често и от най-различни краища на света. Възможно е да полетите нагоре и сами, но тези, които вече са го правили, съветват да сте най-малко двама. Групата обаче не трябва да е повече от 4-5 човека, защото възможностите на возилото, което ще ви изстреля до... Седмото небе, за сега са с такъв 

капацитет.То цялото е от стъкло, за да виждате всичко и постепенно да повишавате градуса на своите емоции.

Image  Само така ще можете за преживеете шока, когато застанете на прага на Седмото небе, а вашят гид в приключението, г-н Любо Станев, ви отвори вратата към него – ако погледнете веднага нагоре и вече е нощ, стъкленият купол ще ви посрещне с шепа звезди за “добре дошли”; Image 
ако погледнете надолу – ще разберете, че и Седмото небе си има интимен кът  с ориенталски ориентирани земни изкушения; по средата остават всички други възможни екстри, измислени и създадени, за да остане незабравим престоят ви в апартамент “На Седмото небе” в хотел “Дипломат плаза” гр. Луковит.
“Това е шестият етаж, а това е Седмото небе – разказва винаги като начало г-н Станев и дяволито пита: Кой не иска да е на седмото небе? Тук то има няколко зони, няколко къта, където хората могат спокойно да разговарят, да общуват… Минибарът е един огромен хладилник, обособен е терен и за весела част – огромен дансинг на две нива – на горната част са по шумите, на долното ниво са тези, които търсят по-закътано местенце и искат да се усамотят в уют и разни глезотии.
- Виждам , че има и наргиле на разположение?
- И наргиле, и много възглавнички, и възможност за по-тихи забавления…
Гледката през стъклото отдолу нагоре е зашеметяваща. В лявата част има джакузи за двама, но могат да се поберат и четирима в него за озонотерапия, хромотерапия – въобще бол екстри – 18 програми има джакузито. В апартамента има и душ за демонстрационно къпане – т.е. който пръв се е почерпил може и да се изкъпе в него, а банята и тоалетната са на съвсем друго място… А в най-тихата зона има едно голямо, здраво, хубаво легло, което е декорирано в стил Холивуд – като в някакъв филм е декорацията. Колоните са патинирани с истинско сребро – вечер се пускат едни леки светлини по тях.
Image Струва си да полегнеш тук 
Седмото небе е част от нашия антиейджинг проект – което на практика означава да вкараш хората в някакво приключение, за да забравят ежеденевието, проблемите, ядовете и всички неща, които не са им по вкуса – стрес, трафик и каквото и да е друго. Интериорът е ужасно провокативен, особено вечер с всичките тези светлинни ефекти и домашното кино... Просто си го преставете за миг – хора добре облечени, стоят и консомират класен алкохол - добре изглеждащи е може би по-точната дума. Те докато пийват  са тихи, но  после започват да лудуват – има къпане, има танци и музика... С една дума “като на седмото небе”, но всеки както си го разбира. Преживяването е невероятно и няма човек, който да не си е тръгнал щастлив от тук. 
- Сигурно затова този апартамент е почти винаги зает и резервациите за него трябва да се правят много по-рано от желаната дата?  
- Особено, ако става дума за края на седмицата...
- Каква е цената на това аранжирано по холивудски удоволствие?
- За двама – 470лв на вечер с две закуски, два фитнеса, паркинг и т.н. Без консумацията на алкохол, безалкохолни и други неща от огромния бар. Иначе нормалната цена тука е 120лв. за обикновена стая, 220 е луксозна. Този специален и супермодерен апартамент е по-скъп, защото често пъти на Седмото небе стават и партита. Но изживяването е толкова луксозно и необичайно, че си струва.
--------------------------------------------------------------------------

Хотел “Дипломат Плаза” предлага и 14 тематични луксозни стаи, които със сигурност ще задоволят всички възможни предпочитания на гостите на хотела - от екзотиката на Ориента и Азия, през строгата изисканост на Лондон и изтънчената елегантност на Париж, до суровото очарование на Чикаго. Всяка стая има своя характерна атмосфера и името й говори само за себе си. Стаите се наричат Париж, Лондон, Чикаго, Уол Стрийт, Дубай, Хонконг, Ройтерс, PR, Advertising, Fashion, Стая на влюбените, Стая на спомените, Звездна стая, Възрожденска стая.
Image Лондонски интериор 

Image Намигване към гангстерската слава на Чикаго  
Хотелът разполага и с 5 супер луксозни стаи: Ин-Ян, Eкатерина Велика, Огледален свят, Водно ниво, Сarlo Dannielli.
Image Прочутата стая Carlo Dannielli с нотите на песента "Санта Лусия" по тапетите 

Image Стаята на влюбените 
Удобствата във всяка стая и апартамент включват телевизор със сателитна телевизия, централна климатизация, мини бар, персонален сейф, интернет връзка, самостоятелна луксозна баня с интериор в синхрон с темата на стаята, душ кабина или вана, телефон, сешоар, SOS система.
"Дипломат Плаза" е първият концептуален хотел в страната ни. Той разполага с отлични конферентни и фитнес зали, тематични студиа и два басейна – открит и закрит, със свой чар
 ImageКато на море в закрития басейн 
и “нещо Любовско” – както добронамерено казват хората от персонала в хотела.
Image Ако излезете на терасата край открития басеин, ще разберете защо "Любовските неща" са толкова впечатляващи – много зеленина, много цветни лехи с нестандартни решения между тях; дори една стара лодка, препърнена с цветя, завинаги е пуснала котва там; 
  Има и две импровизирани сцени, готови всеки момент да дръпнат завесата и да дадат възможност на всеки гостуващ талант да се изяви; голяма маса за весели гости с по нестандартно тегло и размери и...  какво ли още не.

 

 В този хотел май Седмото небе не е само на шестия етаж!
-----------------------------------------------------------------------------

Прибавете кам всичко това и уникалната природа около Луковит - геопарк Искър в красивия каньон на река Златна Панега, местността Котлен, Карлуковско карстово плато, чудото “скални образования Куклите” и пещерите в района – повече от 200 / Проходна, Струпанец, Очите, Съева дупка, Провъртеника.../ и ще ви стане ясно защо само в България има дестинация “На Седмото небе” и защо тя започва точно от гр. Луковит.


 
< Предишна   Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България