Tuesday, May 22 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ANADOLU" Печат Е-мейл
26 Oct 2009

Image„Тази болница бързо нашумя с модерната си техника и световноизвестни спеациалисти и затова в нея идват за помощ хора  със здравни проблеми от цял свят.

АМЦ работи в стратегическо сътрудничество с болница № 1 в САЩ „Джон Хопкинс”. 

 Много родни политици, спортисти и модни спецове също вече са се доверили на турските специалисти.  В момента  българи, най-вече страдащи от туморни заболявания, избират за своето лечение Анадолския медицински център в Истанбул. Само през последните три месеца броят на българите, избрали за лечение АМЦ е нараснал многократно, съобщва мениджърът на новооткрития Здравен информационен център в Пловдив г-н Мустафа Мехмедов

Модерно оборудваното здравно заведение работи с най-добрите световни специалисти, а за страдащите от ракови заболявания от особено значение е възможостта за точно и безоперативно отстраняване на тумора с роботизираната система CYBERKNIFE. Тази модерна технология за точна диагностика и ефективно лечение е на разположение на малко болници в Европа. 

 Медицинският център “Anadolu” обединява най-съвременна технология и безопасна за пациента околна среда. CyberKnife е най-съвременния метод за радиационна хирургия. Центърът разполага също с линейни акселератори със система за интензивно модулирана радиационна терапия /IMRT/ за лечение на рака. Част от другите модерни технологии, използвани за лечение на пациентите в Здравен Център “Anadolu”, са позитронно-емисионен компютърен томограф /PET-CT/, компютърен томограф “Стратън”, TIM-MR, PYXIS, PACS, телемедицина и електронни досиета на пациентите.

 От важно значение за болните е също, че АМЦ работи с мултидисциплинарни екипи и клинични програми. В “Anadolu” са на разположение специалисти в различни дисциплини, които решават сложните здравни проблеми на пациентите. В онкологичното отделение, например, мултидисциплинарният екип съсредоточава уменията си за определяне на точна диагноза и ефективно лечение на раково болни пациенти. В клиниката имат клиничните програми за лекуване на болки в гърба, удар, диабет, сърдечна аритмия и заболявания на гърдите и те са също примери за мултидисциплинарен подход.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Около 10 000 евро струва операцията с кибернож, при която се изрязва само болното място. Затова пък първата консултация при професорите от Анадолския медицински център е безплатна. Тя включва приема на документи в пловдивския Здравен информационен център, който бе открит неотадвна, и изпращането им в Истанбул. Там медицинското досие на пациента се разглежда от специалист, който до 24 часа излиза с мнение за операция или друго адекватно лечение, което ще унищожи тумора.  

Пловдивският здравен информационен център, който се намира на ул. Нейчо Цанов 4,  приема документите от изследванията на българските пациенти и до 24 часа предоставя резултата от бзплатната консултация, извършена от специалистите в АМЦ. След това се определя вида лечение. Желаещите да получат повече информация може да се свържат на телефон 032 511 592 и на 0878 601 419 и в сайта на Здравния информационен център в Пловдив.

 

 

 
< Предишна   Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България