Начало arrow Любопитното arrow ДЕЦАТА ИНДИГО
 
Saturday, January 16 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
ДЕЦАТА ИНДИГО Печат Е-мейл
15 Nov 2009

Image И у нас се появи книга за тях благодарене на издателство “Амала”.  Неин автор е Генадий Белимов, а преводът е на Мария Игнатова. 

Когато прочетох тази книга – разказва по време на представянето й  г-жа Игнатова, в нея се натъкнах на неща, които за мен бяха много изненадващи. Това ме накара да потърся контакт с автора, за да купя правата на неговите книги и да ги издам тук в България. До този момент той е издал пет книги в Русия, които предстоят да излязат и у нас през следващите години.


  

 - Защо непременно трябва да се прочете тази книга?

- Тя първо е документална. Представя истории на хора като нас, които живеят съвсем нормално - обикновени и с нищо незабележими. Но в същото време

те имат необичайни способности – някои са се родили така, а други са ги придобили през годините. Някой от тях разбират това дори и в една значително късна възраст, включително и след 60 години. Невидимият свят, който виждат и описват тези хора, е много интересен, но и доста стряскащ.

 

В тази книга открито се казва, че човечеството се управлява отвън, не от земята; от сили, които човек трудно може да определи какви са точно. Според включените в книгата разкази на реално съществуващи хора, те са същества от други измерения, от други планети и много от хората сред нас, са хора от звездите. Те помнят предишните си превъплащения и то не само на земята.

За  Любомир Стефанов,  еднственият дипломиран уфолог в България, член кореспондент на международната академия по информатизация към ООН, ръководител на научно изследователска  и приложна лаборатория по уфология към международната академия по уфология, децата индиго са надеждата за нашето бъдеще. “Това са деца, които се раждат с цел подобряване живота на планетата Земя - коментира той. Такава  е мисията им. Родителите им се виждат в чудо и  обикновено казват, че не могат да се разберат с тях.

- Защо?

- Защото те се държат с тях като с деца. Но ако започнат да говорят с тях като с възрастни хора, като с приятели, всичко ще бъде наред. Те знаят повече от родителите си. За съжаление  за това у нас  малко се знае. А в целия свят се говори и се пише, и се обръща голямо внимание на децата индиго. Те са  нашето бъдеще, нашата държава, нашата планета.  

-  Във вашите среди вече се говори и за кристални деца? Те пък какви са?

- Кристалните деца... това са следващото поколение деца, които ще се раждат на планетата Земя, с още по-завишени добродетели, с цел да й помагат. Те ще бъдат с 80 до100% завишена имунна защита, ще бъдат много по комбинативни и  ще имат много умения. Ще бъдат по-адаптивни към условията на планетата Земя. И ще целят максимално бързо подобряване статуса на земята в ниво духовно. Тези деца са възможността на планетата Земя максимално бързо да се стабилизира. Да даде  път на духовното пред материалното.

-  Кой трябва да си отвори очите за тези деца?

-  Всички -  и държава, и родители, и близки на такива деца. Това са деца, на които трябва да им се обърне внимание.Ако това не се случи, те няма да станат по-лоши, но няма да се развият в пълния си капацитет и ползата за планетата Земя ще е по-малка.

-  Синята аура ли е  първият знак, че детето е дете-индиго ?

- Така е доказано. Всеки жив организъм, независимо дали е човек, животно или растение има своя аура. А за тези  деца вече е открито, че повърхностния слой на тяхната аура е индигово син. Това е признак на т.н. шеста чакра на организма, която отговаря за интуицията, за възвишеността на човешкия организъм. И понеже тази синя аура е знак за наличие на връзка с духовното, с космическото, те слагат на първо масто духовните неща. За тях материалните не значат нищо.

- А какъв е цветът на аурата на кристалните деца?

- Бяла. Това е така, защото най-силният цвят е белият цвят и той може да се разлага на всички цветове на дъгата.

- Това значи ли , че те ще имат малко по различна мисия?
Тяхната мисия ще бъде в една насока – ще са по-можещи и на по-високо ниво. Ако индиговите са един клас, кристалните ще са един клас отгоре. Явно космическият разум е решил да помогне още на планетата земя с тези кристални деца на нас ни се помага – дават ни се знаци, показва ни се пътя, но никой няма да ни свърши нашата работа – трябва да си я свършим сами и двата вида деца – кристалните и индиговите, ще ни помагат, ако им дадем възможност.

 

 
< Предишна   Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България