Начало arrow Красотата arrow СВАТБЕНИ ФАНТАЗИИ
 
Monday, March 19 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
СВАТБЕНИ ФАНТАЗИИ Печат Е-мейл
23 Jan 2010

Image Можете да им се порадвате или да ги имате на своето сватбено тържество благодарение на дизайнерката София Борисова, собственик на модна къща “Романтика”

- Каква е сега модата на сватбените рокли?

- Бялото отсъства от две години вече. Сега сватбените рокли са с цвят капучино, какао с мляко, както и в златисти тонове.

- Ще бъдат ли и  все така блестящи, 

 

 както в миналите сезони - с много камъни сваровски по тях?

- И  през 2010  година  доста камъни и кристали  ще красят официалните дрехи. Естествените материи ще бъдат хит. Имам предвид естествената коприна. Но всичко трябва да е много феерично. Тази година е годината на фееричните рокли, които да дават женственост и сексапил.

Image  

  - Кой от тези десетина модела от  вашата новата  колекция, които сте изложили в  шоу рум "Романтика", бихте облекли и Вие?

- Винаги съм предпочитала правата рокля. Допадат ми силуетите, които са в по-прав стил. За разлика от това, което правя за моите ревюта, аз лично обичам по-семпли модели.

Image  

- Имате и няколко лъскави делови модела, които спокойно могат да бъдат облечени и при официални случаи? 

Image  

- Те наистина стоят добре и за официални места. Това са моделите,  с които освен да отидеш на един супер официален коктейл, можеш да си позволиш и посещение на места, където да си спортно елегантно или делово облечен. Такава беше и идеята ми, когато реших да създам тази линия. Все пак има различни типажи хора с различни вкусове и изисквания.

Image  

- Приказни модели по време на криза. Тя каза ли си думата в сватбената мода?

Image  

-  Аз мисля, че каквото и да се случи, хората няма да престанат да се женят, няма да им секне желанието да са хубави, неповторимо хубави в сватбения ден. А аз трябва да отговоря на всичко това  с възможност за  много голям избор на красиви рокли.

Image  

- Кога създавате моделите си? Творческите Ви моменти кога са по-продуктивни – денем или през нощта?

- Определено нощем. През деня нямам време да мисля. А когато си легна през нощта започвам да мисля – какво трябва да  направя още по някой от моделите, мисля си за нови модели…

 Image 

- А когато ви хрумне нещо... ?

Image  

- Ставам. И то много често ми се случва. Мисля, мисля, мисля и…си казвам:”Я да взема да го нарисувам, защото утре като  се събудя и стана , може и да не го помня". Все се страхувам да не e било само сън, затова ставам… Мъжът ми току каже: „Боже София, ти си луда!”

- Сигурно точно така се раждат част от много хубавите Ви неща?

- Определено. Сигурно е заложено в мен - нощем да ги сънувам тези рокли, а през деня да ги правя.


 


 

 
< Предишна   Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България