Начало arrow Красотата arrow BOOK MODA С ПУБЛИКАЦИИ ЗА БЪЛГАРИЯ
 
Friday, April 23 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
BOOK MODA С ПУБЛИКАЦИИ ЗА БЪЛГАРИЯ Печат Е-мейл
21 Mar 2010

ImageМеждународното списание за мода и моден дизайн BOOK MODA, вече започна дейността си от и за България в партньорство с Националната Камара за Мода, продуцент у нас на световния формат Седмица на модата/Fashion Week.

         BOOK MODA се издава от 1989 г. от италианската издателска къща PUBLIFASHION като двуезично /италиански и английски език/ професионално списание, посветено изцяло на най-високите нива и последни писъци в дамската, мъжка и детска мода. Списанието предлага всичко от А до Я в света на модата и е точното място, където търговци, купувачи и собственици на модни марки откриват своите взаимни интереси.

 

Освен високачествения снимков материал, в него може да се прочетат новини и редакторски обзор за всяко модно ревю, предложения и актуално състояние на модата и модните събития, текстил, парфюмерия, аксесоари и модни тенденции един сезон напред. За тези двадесет години от съществуването на списанието, летвата за качеството, което то предлага се вдига все по-нагоре, за да бъде днес незаменим инструмент на професионалисти и търговци в цял свят. Италия, Франция, Великобритания, Америка и Япония са страните, които дефилират по страниците му в отделните тематични броеве, издавани сезонно и 2 пъти годишно, всяко с тираж по 85 000.

Отскоро и България получи своята позиция сред тях!

                UOMO BOOK е мястото за мъжка мода и стил, режисирано от Джанлука Ло Ветро във връзка с тенденциите на мъжката мода, представени на изложението Pitti Immagine във Флоренция и Седмиците за мъжка мода в Милано и Париж. От тази година списанието е генерален медиен партньор и на Мъжката седмица на модата в Старинен Пловдив.

ALTA MODA/Haute Couture! Няма как да не искаш да прелистиш страниците на броевете за Висша Мода и да не се насладиш на елегантния почерк и тънките линии, загатвани от най-добрите имена в света. Виждаш  новите проблясъци, новите изгряващи дизайнери и модни марки, представени в рекламни страници и от модните седмици в Париж, Рим, Ню Йорк, вече и София.

                PRET-a-PORTER в 4 броя 2 годишно е списанието, което прави пълен преглед на дамската мода и тенденции, представени в първото издание на сезона за подиумите в Милано и Ню Йорк, а вторите издания, предназначени за Париж, Токио, Лондон, отново за Милано и Ню Йорк и вече с отдел за участниците в Пловдив.

            MODA SPOSA е специализираното издание за сватбена мода, грим и стайлинг, бижута, аксесоари, сватбени подаръци и пътешествия. Колекциите, представени на подиум са триумф на креативността в модния дизайн в 2 раздела за Париж и Рим, а вече и 3-ти за BRIDAL Fashion Week в Старинен Пловдив.

            BOOK BAMBINI e за децата, които няма как да пренебрегнеш и които повече от всички търсят своята модна линия, която ги кара да се чувстват специални, редом до големите. За първи път България ще участва с детска модна линия и марки навръх празника на детето 1-ви Юни, т.г. В София.

            B STREET STYLE е най-новото издание, което стартира от миналата година и е посветено на модните марки в областта на спортно-елегантната младежка мода и деним, една изключително бързо развиваща се индустрия, която заслужава персонално световно внимание.

           

            Ще отрече ли някой, че има мода в България?

Ето, че е време всички да я видят и купуват! Повече няма място за ниско самочуствие и недоверие!

Първото доказателство за това е новия 26 бр. на UOMO BOOK, където публикацията за Седмицата за мъжка мода в Старинен Пловдив  е до интервюто на Джон ГАЛИАН

 

 
< Предишна   Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България