Начало arrow ЗонаЗдраве Магазин arrow ЧЕТИВО ЗА РАБОТЕЩИ МАЙКИ
 
Monday, March 19 2018
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
ЧЕТИВО ЗА РАБОТЕЩИ МАЙКИ Печат Е-мейл
31 Mar 2010
   ImageБлагодарение на издателство “Четмо” на българския книжен пазар вече е и книгата на Кейти Айрланд и Джеймс Лънд "РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА РАБОТЕЩИ МАЙКИ"

 Кейти Айрланд общува с майки всеки ден: по Интернет, в магазина, в църквата, на 

лекторски сбирки и чрез уебсайта на компанията си. Тя се среща с истински жени, които се борят да балансират отговорностите на брака, отглеждането на децата и домакинството с изграждането на кариера и все пак намират време да се погрижат и за себе си.

 

 Според Калифорнийския университет (UCLA) Кейти Айрланд е сред десетте най-активни поборници за здравето на жените в Америка. Тя е главен дизайнер и изпълнителен директор на „Кейти Айрланд Уърлдуайд” (KIWW), чиято мисия се състои в намиране на решения за семейството, особено за работещи майки.

Самата тя твърди: „Всички майки работят, независимо дали им плащат за това или не”.

 Почитателка на Кети Айрланд е и голямата звезда Елизабет Тейлър. „Аз обичам Кейти -казва актрисата. Тя е брилянтна. Най-новата й книга помага на майки и баби и на всички лидери! Майките си остават майки цял живот. Добротата на Кейти не бива да се възприема като слабост. Нейната сила и мъдрост помагат за разрешаването на всеки проблем.”

Книгата "Реални решения за работещи майки" е израз на любимата максима на Кейти: „Всичко може да се постигне, просто не наведнъж.”

                                                                                                  

 

 
Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България