Начало arrow Красотата arrow РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ
 
Thursday, October 21 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ Печат Е-мейл
13 Apr 2010

Image Според г-жа Деси Тодорова, управител на салон “Дима стил”, този лифтинг замества оперативния, защото действа в дълбоката дерма, стимулира производството на колаген, укрепва връзките между клетките и по този начин се постига стягане на овала.

-   За лице ли е само или за цялото тяло?

- Могат да се обработват всички зони на тялото – лицето, брадичката, декултето, ръцете, бедрата… Ефектът е много добър и се стига до намаляване

 

на обиколката на тялото с по 2-3 сантиметра само за една процедура.

- Това механична процедура ли е?

-  Работи се изцяло с апарат, като преди това се прави само лек пилинг на лицето и после зоните се третират за около 15 минути.

-   Има ли странични ефекти и болезнена ли е процедурата?

- Няма странични ефекти. Веднага след процедурата човек може да се заеме с обичайните си задължения. Пълният ефект от тази процедура се появява след около два месеца, тъй като през това време тече стимулация на процесите в кожата.

През тези два месеца колко процедури трябва да се направят?

- След като се направят задължителните осем процедури, после трябва да се прави по една поддържаща на месец.

-   Скъпа ли е тази процедура?

-  В сравнение с опретивния лифтинг тя е къде-къде по-поносима – пакетът от осем процедури е 800лв. Единичната поддържаща процедура е 60 евро.

-   Има ли значение цвета на кожата? Дали е бяла или по-тъмна?

- Не няма.

Може би за ефекта само възрастта на кожата е важна?

Ефектът зависи повече от броя процедури -  – колкото са повече, толкова повече колаген произвежда кожата

-   А би-ди-ерът? Той пък как действа?

- Би-ди-ерът е апарат за корегиране на козметични дефекти – стяга порите и намалява бръчките – независимо дали са от годините или са мимически. С този апарат може да се прави и дълбока хидратация на кожата

-   Как точно става това?

-   Започва се пак с пилинг, който отстранява мъртвите клетки и след него със специални накрайници на апарата се прави перфорация на кожата. Тези накрайници са така разработени, че не оставят никакви белези и процедурата не е болезнена. Веднага човек може да стане след нея и за се заеме със  следващите си задачи за деня.

- Каква е целта на тази т.н. перфорация?

-   С нея се отварят безброй каналчета в кожата на лицето, които позволяват на всички активни съставки, които се вкарват,  да разгърнат действието си.

-   Какви са съставките, които вкарвате в кожата?

-   За хидратация, за изглаждане на бръчките, за избелване – имаме и такива серуми. Тези съставки се вкарват в дермата с помощта на циркулиращ или пулсиращ  масаж и ефектът е един лифтен дренаж на лицето, който подобрява състоянието на кожата, защото я насища с кислород. Последната част от процедурата е поставяне на колагенова маска за успокояване на кожата.

-    Колко продължава всичко това?

- Около час и половина.

-   Кой е измислил Би-ди-ерът? Каква е по народност е тази апаратура?

- Немско производство е, но авторът й  в момента живее в Испания. Неговата съпруга е била дълги години козметик –тя започва да мисли в посока от каква козметичната апаратура има нужда пазара в момента, а съпругът и я сътворява. Те са страхотен тандем.

 
< Предишна   Следваща >
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България