Начало arrow Чувствата
 
Sunday, October 17 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Чувствата
Изберете секциаята от която се интересувате и щракнете върху нея.

РЕВЕРАНС КЪМ РОДНИЯ ГРАД Печат Е-мейл
15 Jan 2013

ImageХудожникът Марчел Ямелиев и неговата съпруга Жаклин Ямелиева откриха в Русе поредната си годишна изложба. ”Тази е девета самостоятелна изложба, която правим в  Русе с моята съпруга  - разказва за ZonaZdrave художникът. Преди девет години ние почти на шега решихме да направим изложба в родния ми град, където дотогава не бяхме правили изложба. Всяка година все повече ни харесва да правим това, защото много хора посещават изложбите ни. И се радваме, че

Продължава...
 
ВЛЮБЕНИТЕ НА ПЕЙНЕ Печат Е-мейл
14 Feb 2011

ImageТе се появяват благодарение на френския художник Раймонд Пейне, който започнал да публикува своите творби с цел да препечели някакви пари, без да подозира, че след време те ще струват цяло състояне, че ще е въпрос на престиж да ги имаш в дома си и че в света ще се появят четири музея специално за тях - в Антиб, в родния град на неговата майка - Брасак лю Ман , в Каруидзава и Сакуто /в Япония/.

Раймонд Пейне е роден в 

Продължава...
 
ЦВЕТЕ ЗА ТЕБ Печат Е-мейл
22 Oct 2009

ImageТака се нарича песента-послание, която поп певицата Белослава записа специално за кампанията срещу рака на маточната шийка “За теб и тези, които обичаш”. Тя  изчете стотици писма на жени, засегнати от коварното заболяване, и  от техните емоции се роди текста на песента.                      

- Аз  по принцип обичам сама да си пиша текстовете - споделя тя, но този път го направих с огромното притеснение, защото каузата е различна. Много е деликатна. Важно е как ще поднесеш толкова сериозна информация. Но мисля, че музиката 

 

Продължава...
 
СТЪЛБАТА НА ЛЮБОВТА Печат Е-мейл
03 Apr 2009
ImageТя се намира пред пещера в китайската планина Jianginy и е свързана с една от най-невероятните любовни истории на света - тази на един мъж и една по-възрастна от него жена, които избягали, за да живеят заедно в мир и да се обичат.
Преди повече от 50 години Liu Guojiang -  тогава 19 годишно момче, се влюбил в 29 годишната овдовяла  Xu Chaoqin.
Приятелите и родителите им не приели тази връзката  поради възрастовата разлика между двамата и поради факта, че Xu вече имала деца. За да избегнат клюките и презрението на хората, те решили да избягат и да заживеят  заедно в една пещера в планината Jiangjiny.
В началото животът им бил труден, защото нямали нищо. Трябвало да ядат треви и корени,
Продължава...
 
Има такива жени... Печат Е-мейл
18 Mar 2007
Image 
    На какъв тип  млади жени трябва да се възхищаваме и да подражаваме в днешно време - на звездите-фоерверки, които много ефектно и бързо, почти светкавично    изгряват,  проблясват с гръм и трясък за кратко и... угасват, или на тези, които с ум, усилия и много постоянство са изкачили върхове в личен и професионален план и дори са част от националния  ни имидж в чужбина!
  Жените от Зонта клуб –България вече работят по проект, насочен специално в тази посока. В продължение на 6  месеца, те ще събират разкази за впечатляващи с външност, поведение и професионална реализация млади българки, които точно в годините на прехода са учили, следвали, създали дом, отгледали са деца и са израстнали духовно и професионално.   Целта е в началото на есента на вниманието на българските момичета да бъде предложен един обобщен образ и модел на поведение, достоен за подръжание.
   “Събираме интересни истории за интересни жени на два имел адреса / Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите и Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите / и на една пощенска кутия: София 1606 п.к.8 – уточнява г-жа Мая Цакова, директор на Зонта клуб София.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 16 от 16
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България