Начало arrow Любопитното
 
Sunday, October 17 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Любопитното


ДА МИНЕШ ПОД ДЪГАТА Печат Е-мейл
24 Nov 2007
 Image
   Това направо си е чист късмет. Случи ли ви се, смятайте че господ ви е благословил - особено пък ако тя е разположила своя цветен полукръг над родното ви място. Такъв звезден миг е преживяла в детството си г-жа Веселина Тонева и вече го е описала в своята книга “Град под дъгата”.
- Някога Вие сте минали под дъгата на родното място, а сега сте се върнали години назад, за да усетите отново спомените за цветовете, хората и атмосферата на  гр. Карнобат.
- Цветовете на моя град са много – събирал ги е цели 11 века. Карнобат наистина има 11- вековна история.  Още в първата

Продължава...
 
"ЛИСТА НА ЧАКАЩИТЕ" И ЗА... ДАМСКИ ЧАНТИ Печат Е-мейл
27 Oct 2007
 Image
    За сега такава има само в Италия и в нея се подреждат по списък жени, които са пристрастени към супер скъпи, редки и изработени в ботиков брой чанти.
    От всички европейки, май само италианките са маниакално пристрастени към своите чанти и обувки. Вероятно това пък стимулира дизайнерите на обувки и чанти в тази страна, защото техните модели минават

Продължава...
 
КАМЪК НА ЗДРАВЕТО Печат Е-мейл
29 Sep 2007
 Image
   Така някои народи наричат малахита – зеленият минерал, за който се разказват стотици легенди - от невероятни, по-невероятни. Според някои от тях, той може да изиграе ролята на шапка-невидимка и да направи човека, който го носи, невидим; а според други – който пие вода или вино от малахитова чаша, може изведнъж да започне да разбира езика на животните. Индийците смятат, че този минерал помага на хората да изчистят съзнанието си от обиди и тревоги и им донася мир и спокойствие, когато го поставят върху чакрата, наречена “третото око”/аджна/.   
  Зеленият минерал можел да   действа успокояващо и от мястото на слънчевия сплит – поставен върху него, той намалявал
 
Продължава...
 
ИЗНЕНАДИ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ И БОГАТ ИЗБОР Печат Е-мейл
25 Sep 2007
 Image
   Ще ви ги осигури поредното изложение “Наслука – лов, риболов и спорт”. То стартира в НДК на 27-ми септември с намерението да осигури наистина добро настроение, много изненади и богат избор на всички посетители, чиито интереси и пристрастия са свързани с пожеланието “Наслука”, независимо дали то се отнася за лов, риболов или просто спорт за самия гъдел.
   Над 50 фирми, вносителки и дистрибуторки на оръжие и ловни аксесоари, сред които и такива от риболовния сектор, имат амбицията да го превърнат в най-голямото подобно

Продължава...
 
КЛИНИКА ЗА ДИВИ ПТИЦИ Печат Е-мейл
23 Aug 2007
 Image
    Тя е единствена  за страната ни и се намира в покрайнините на Стара Загора. По спомен за един прекрасен сериал, хората там със симпатия я  наричат “Болница на края на града”. Тя започва своята дейност през 1992г, а три години по-късно става специализирано звено на федерацията на природозащитните сдружения “Зелени Балкани”. Екипът й е малък – директорът / и основател на клиниката/ Ивайло Клисуров и двама ветеринарни лекари – Сашка Витанова и Христина Христова. В грижата за пернатите пациенти  помагат и  много доброволци - студенти  и ученици от града.
 
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 82 - 90 от 93
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България