Начало arrow Любопитното
 
Sunday, October 17 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Любопитното


На здраве за здравето на българското вино Печат Е-мейл
25 Feb 2007
 Image
   Същотото това вино, без което не минава нито един тъжен или весел момент в живота ни - пием го, когато се раждат децата ни; пием го, когато за последно изпращаме близките си, когато вдигаме сватби , когато празнуваме именни и рожденни дни; когато светлина е прекосила живота ни и душата ни се усмихва; пием го с приятели, близки и роднини – понякога с повод, понякога без повод - може би, защото от време оно, то е вплело вкуса и цвета си в дните ни, предало им е силата и енергията си , а ние от своя страна му отвръщаме с най-топлите си чувства, стихове, песни  и... любов.
   А сега то зрее и отлежава в 183 български винарски изби. Много от тях ще опитат късмета си в битката за пазарите на ЕС и сигурно ще има такива, които ще се класират за тях от раз. Другите ще продължават да се пробват,  докато изгрее и тяхната звезда.

Продължава...
 
Според CV-то на фоерверките Печат Е-мейл
24 Dec 2006
 Image  Къде , кога и как са се появили първите фоерверки? На този въпрос май все още никой не  може да отговори със стопроцентова сигурност. Предположения обаче дал господ. Но само    едно от тях, според хората, които се занимават с историята на фоерверките, е най-близо до истината.И то е, че природата сама е подхвърлила на човека идеята за гърмящото красиво   удоволствие – сигурно се е случило в момент, в който някой, някъде е запалил огън под  небето   от зелени бамбукови пръчки.
Продължава...
 
Драконовски мерки срещу пиянските флиртове Печат Е-мейл
26 Nov 2006
През декември британското правителство се кани да предприеме драконовски мерки срещу пиянските флиртове и забежки на мъжете в края на седмицата. Скоро купоните в петък и събота вечер, по време на които мъже-мераклии обикновено завързват пикантни запознанства с жени в бар, ще са само гъделичкащ фантазията спомен, защото ... политиците в тази страна вече обявиха секса с пияна жена за престъпление. Новата наредба влиза в сила точно в месеца с най-многото празници и това сериозно е разтревожило заклетите британски свалячи. Не е тайна, че в островното кралство запознанствата по баровете са доста често срещана практика.
 
<< Първа < Предишна 11 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 93 от 93
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България