Начало arrow Новото
 
Monday, May 17 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Новото
Изберете секциаята от която се интересувате и щракнете върху нея.

Здравословен полет за бизнесмени с добър нюх Печат Е-мейл
11 Feb 2007
Image 
  Едно от местата, на които е възможен той, са свободните зони.Днес в света те са около 5000/ преди 8 години бяха 850/ и в тях работят някъде около 43 милиона души. 20% от търговският оборот в света се върти през свободните зони.Има ги в Америка, има ги в Азия, има ги и в Европа. Най - старата европейска свободна зона се намира в Ирландия / аерогара Шенън/. В бизнес средите дори се говори, че Ирландия днес е страна с най-ускороен икономически растеж в ЕС благодарение на тази безмитна зона.
   Всички страни наоколо имат такива зони. И ние си имаме шест, а Турция даже има и специално министерство, което се готви да се занимава само с развитие на свободни зони.

Продължава...
 
Червен светофар за грипа Печат Е-мейл
14 Jan 2007
Image
   В София вече е в ход информационна кампания “Спри грипа”. Символично това се случва с помощта на няколко бутафорни светофара, разположени в района на ЦУМ, Централни хали , София Маll, НДК и Софийски университет “Св. Климент Охридски”, които непрекъснато мигат с червена светлина. Млади хора- студенти по медицина, спират минаващите край тях граждани и предлагат информационни материали и образователни брошури, свързани с това сезонно заболяване.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 73 - 74 от 74
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България