Начало arrow Почивката
 
Sunday, October 17 2021
НачалоКонтактиНовиниВръзки
Основно меню
Начало
Тялото
Душата
Вярата
Чувствата
Домът
Храненето
Работата
Почивката
Красотата
Новото
Любопитното
Полезното
Здравен разговорник
ЗонаЗдраве Магазин
Календар
Нещо различно
Други
Връзки
Контакти
Търсене
Почивката


АДРЕНАЛИН И МОКРИ УСМИВКИ Печат Е-мейл
06 Apr 2007
Image 
    За тези, които все още не са се спускали с гумена лодка по река Струма в района на Кресненското дефиле, веднага ще кажем, че става дума за рафтинг и каякинг – два набиращи популярност есктремни спорта у нас, в които или се влюбваш за цял живот/ и то от първо спускане/, или никога повече не влизаш в лодката.”Само че... избереш ли второто, сам се лишаваш от удоволствието да изпиташ върховни и невероятни усещания, които не могат да се изкажат с думи – твърди Емилия Бегунова от клуб “Приключенска мрежа” в интервю специално за“Зона Здраве”.
 - Какво точно представлява рафтингът?
- Рафтингът е спускане с надуваема лодка по бързи води и реки.
- Има ли много подходящи места за него у нас?
- Има доста, но най-доброто е река Струма в района на Кресненското дефиле. Всъщност много от планинските реки у нас са подходящи и за каякинг, който е подобен на рафтинга, но при него си сам в лодката.
- Вие обаче за рафтинг сте си избрли само река Струма?

Продължава...
 
Колекционерска страст или хоби!? Печат Е-мейл
16 Mar 2007
 Image
 И самия Иван Ненов от Разград, все още не може  да определи,  каква точно е тази негова необяснима любов към спортните плакати. Той ги събира от 1989 години и вече е натрупал цяла колекция. Първите му плакати са от Европейското първенство по баскетбол за жени във Варна и Международната колоездачна обиколка на България през същата 1989 година.
- Кой  Ви запали за това?
- Аз отговарях за спорта в общината и в качеството си на такъв имах възможност да участвам в организацията на много състезания, което от своя страна ми даваше възможност да запазвам плакати от всяко едно от тях. Винаги съм бил свързан със спорта.
- Колко плаката сте събрали до сега?


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 55 - 56 от 56
Реклама
drugs
V. Milcheva

Creative Commons License
Зона Здраве 2007 (cc); Разрешено е свободното използване на материалите под лиценза Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България